Isolatiemateriaal kopen

Hoge kwaliteit isolatiemateriaal bij onze handel

De goede grondstof is niet het enige wat u nodig heeft wanneer u bijvoorbeeld een woning, bedrijfspand of tuinhuis bouwt. Bij Houthandel R. de Jong kunt u daarom terecht voor hoogwaardig isolatiemateriaal. Ons materiaal is altijd van de beste kwaliteit en komt rechtstreeks uit de groothandel, zodat u er nooit teveel aan kwijt bent.

Voordelen van goede isolering

Isolerend materiaal kent toepassingen in allerlei soorten panden. Natuurlijk gebruikt men het om huizen te isoleren, maar kantoren en andere bedrijfspanden, werkplaatsen, tuinhuisjes, schuren en nog veel meer zijn eveneens te voorzien van isolatieplaten. Door een goede isolering blijft de binnentemperatuur aangenaam. Dit bezorgt u meer woon- en/of werkcomfort en is goed voor uw gezondheid, uw portemonnee (vanwege de lagere stookkosten) én de kwaliteit van het pand. Het juiste isolatiemateriaal kopen heeft dus vele voordelen. Hier bij Houthandel R. de Jong treft u een uitgebreid assortiment aan isolatiemateriaal van ISO-klasse 5 aan. Wij bieden het materiaal per pak aan tegen een scherpe prijs.

Uw wensen realiseren

Wanneer u op het moment niet het perfecte isolatiemateriaal kunt vinden in ons huidige aanbod, staan wij nog steeds voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld isolatieplaten kopen of bent u op zoek naar een ander soort materiaal? Neem dan gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Dankzij ons nauwe contact met de groothandel zijn wij te allen tijde in staat om iets voor u te regelen. Bovendien heeft u de keuze uw bestelling op te halen uit Winsum of het door ons te laten afleveren. Dit doen wij tegen een meerprijs die afhankelijk is van de afstand vanuit onze loods tot aan uw locatie. Zo bezorgen we onder meer in Sneek, Leeuwarden en verdere omgeving. Pinnen is hierbij mogelijk!

Interesse of meer weten over ons isolatiemateriaal? Bel dan naar 085-8885384 of vul het online contactformulier. Wij zijn zowel binnen als buiten openingstijden te bereiken voor vragen of om uw wensen te bespreken. Houthandel R. de Jong biedt u de kwaliteit van een groothandel in combinatie met persoonlijke service. En dat tegen een voordelig tarief!

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen