Houtpellets

Goedkope en duurzame pellets kopen

Op een milieuvriendelijke manier stoken is mogelijk wanneer u voor pellets kopen kiest. Houthandel R. de Jong in regio Sneek stelt u in staat een groot aantal pellets te bestellen waarmee u uw pelletkachel weer lange tijd kunt laten branden. Wij leveren rechtstreeks vanuit de groothandel aan u als particulier, waardoor u profiteert van zeer voordelige prijzen!

Bestellen

Pure Nature houtpellets 100% naaldhout

Wij gaan voor duurzaam en daarom verkopen wij houtpellets mede uit eigen productie. Deze houtpellets zijn 100% duurzaam en schoon volgens de Europese Richtlijnen met de gecertificeerde keurmerken. Hiermee verwarmt u uw huis duurzaam en comfortabel.

De voordelen van pellets

Duurzaamheid is tegenwoordig steeds belangrijker. Om het milieu te waarborgen, is het dan ook van belang op een groene manier te stoken. Hiervoor zijn pelletkachels uitermate geschikt. Deze maken namelijk gebruik van pelletbrokken, welke bestaan uit zaagsel en snippers. Omdat de kachel geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen, komen er minder tot geen schadelijke stoffen vrij. In tegenstelling tot cv-gas, houtkachels en andere warmtebronnen hebben pellets een laag asgehalte en een schone verbranding. Ze zijn CO₂-neutraal, schoon, hernieuwbaar, natuurlijk en gebruiksvriendelijk!

Het voordeel van pellets kopen is dermate groot dat u zelfs subsidie terug kunt vragen bij aanschaf van een pelletkachel! Om te blijven stoken kunt u uw houtpellets bestellen vanuit onze tussenhandel. Wij bieden namelijk een uitstekend product tegen een voordelige prijs. Zo bent u op alle gebieden goedkoper uit!

Onze houtpellets bestellen

Pellets kopen is nog eens extra voordelig en aantrekkelijk wanneer u hiervoor naar Houthandel R. de Jong komt. Bij ons kunt u meteen een grote hoeveelheid ENplus A1-gecertifceerde pellets bestellen die voldoen aan de nieuwste en strengste normen. Wij verkopen de pellets in de vorm van zakken van 15 kilogram. Hier kan uw kachel weer een lange tijd mee vooruit, waardoor u zorgeloos geniet van de warmte en sfeer van uw pelletkachel. U kunt uw bestelling ophalen of u kunt het laten bezorgen. Dit laatste doen wij tegen kosten afhankelijk van de afstand in Sneek, Leeuwarden en verdere omstreken.

Wilt u meer weten over houtpellets kopen bij Houthandel R. de Jong? Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven! Daarnaast kunt u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 085-8885384 of door een bericht achterlaten via het contactformulier. We horen graag van u!

            

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen