Hout

Hoge kwaliteit hout kopen bij de tussenhandel

Wanneer u uw pand wilt voorzien van een unieke uitstraling en lange levensduur, is hout kopen de ideale oplossing. Met dit materiaal haalt u namelijk hoge kwaliteit en een mooie sfeer in huis. R. de Jong Handel & Dienstverlening is dé tussenhandel voor Sneek, Leeuwarden en omgeving waar u tegen een voordelige prijs kwaliteitshout uit de groothandel kunt bestellen. Diverse hoogwaardige houtsoorten!

Soorten en maten hout

Bij ons kunt u diverse soorten hout kopen. Onze houtsoorten zijn daarbij leverbaar in allerlei verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld hout bestellen in zwart, blank of oudgrijs. In onze loods en via onze groothandel beschikken wij over onder meer:

  • Zweeds rabat
  • Geschaafd grenen geïmpregneerde palen
  • Douglas-balken
  • Douglas-palen
  • Douglas-schuttingplanken
  • Douglas-vlonderplanken
  • Vlonderplanken van Siberisch lariks
  • Steigerplanken

Vanzelfsprekend is al het hout dat wij op voorraad hebben van hoge kwaliteit. Maar natuurlijk betekent dit niet dat u veel betaalt. Sterker nog: ons goedkope hout is van betere kwaliteit én voordelig dan bij de bouwmarkt. Op die manier bent u verzekerd van hoogwaardig materiaal voor een prachtig en langdurig eindresultaat.

Een bestelling naar uw wensen

Omdat wij goede contacten hebben met onze betrouwbare houtleverancier is het altijd mogelijk om iets te regelen indien u niet het perfecte hout in ons huidige assortiment aantreft. Heeft u elders een bepaalde houtsoort gezien of heeft u specifieke wensen? Maak het gerust aan ons kenbaar en wij kijken met alle plezier of wij iets voor u kunnen regelen. Vervolgens kunt u uw hout in Irnsum bij ons ophalen of ervoor kiezen het door ons te laten afleveren. Hier zitten afhankelijk van de afstand kosten aan verbonden. Betaling kan makkelijk met ons mobiele PIN-apparaat!

Geef uw wensen of bestelling aan ons door via het telefoonnummer 085-8885384 of door middel van een bericht via het online contactformulier. R. de Jong Handel & Dienstverlening is hét adres voor hout in Sneek, hout in Leeuwarden en in verdere omstreken!

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen