Houtplaten

Plaatmateriaal van hout tegen een scherpe prijs

Bent u op zoek naar houten platen die lang met u meegaan, maar niet te veel kosten? R. de Jong Handel & Dienstverlening nabij Sneek verkoopt plaatmateriaal van hout van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Wij zijn namelijk tussenhandel en kunnen de houtplaten vanuit de groothandel heel voordelig aan u als particulier doorverkopen.

Eindeloze mogelijkheden

R. de Jong Handel & Dienstverlening is een kersverse onderneming in de regio Sneek en Leeuwarden. Wij zijn specialist in allerlei soorten hout en beschikken over een uitgebreid assortiment aan houten plaatmateriaal. Het grote voordeel van hout als plaatmateriaal is dat er eindeloos veel mogelijkheden in zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een strakke, moderne uitstraling? Of juist liever voor rustiek? Ons aanbod aan plaatmateriaal is dusdanig veelzijdig dat er voor ieder wel wat wils tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan steigerplanken, vlonderplanken en OSB-platen. Vanzelfsprekend is alles wat wij verkopen van hoge kwaliteit en omdat wij tussenhandel zijn, betaalt u bij ons veel minder dan in de bouwmarkt.

Hout naar uw wensen

Welke soort hout als plaat voor u de beste optie is, ligt maar net aan wat u ermee wilt doen. Staat er bijvoorbeeld een verbouwing op de planning of wilt u iets in de tuin ondernemen? Wij staan u desgewenst graag bij met deskundig advies, zodat u gegarandeerd de juiste keuze kunt maken. Mocht het voorkomen dat de ideale plaat van hout op het moment niet in het assortiment aanwezig is, kunnen wij nog steeds iets voor u betekenen. Wij hebben namelijk nauw contact met de groothandel en kunnen uw gewenste houtsoort gewoon voor u bestellen! Houd onze Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het huidige aanbod.

Heeft u nog vragen over ons plaatmateriaal van hout of wilt u meteen een bestelling plaatsen? Vul dan het contactformulier in of bel even naar 085-8885384. Onze medewerkers staan u met alle plezier te woord en komen de producten desgewenst bij u afleveren in regio Sneek en verdere omgeving.

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen