Gipsplaten kopen

Gipsplaten van hoogwaardige kwaliteit

Heeft u plaatmateriaal van gips nodig? R. de Jong Handel & Dienstverlening beschikt over een ruim assortiment aan gipsplaten. Deze kunt u eenvoudig én voordelig bij ons kopen. In onze loods in Irnsum laten wij u graag zien wat wij in huis hebben. Een ander product voor u regelen is tevens mogelijk. Aflevering is in Sneek, Leeuwarden en de wijde omgeving is mogelijk!

Altijd scherp geprijsd

Onze gipsplaten zijn afkomstig van onze betrouwbare partner, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de platen van hoge kwaliteit zijn. Dit is gunstig voor de levensduur en de uitstraling van het uiteindelijke resultaat, maar eveneens vriendelijk voor uw portemonnee. Als tussenhandel zijn wij namelijk in staat om de gipsplaten vanuit de groothandel aan u als particulier door te verkopen. Op die manier geniet u van een vriendelijker prijskaartje én een betere kwaliteit dan in bijvoorbeeld de bouwmarkt. U bent een stuk goedkoper uit en verkrijgt toch nog de beste service!

Persoonlijke service

Uw gipsplaten kopen bij R. de Jong Handel & Dienstverlening is niet alleen een goede keuze omdat het u flink in de kosten scheelt. Wij kunnen namelijk van alles voor u regelen. Ziet u in ons huidige assortiment, wat u overigens via onze Facebook-pagina in de gaten kunt houden, niet precies het plaatmateriaal dat u wilt? Desgewenst regelen wij een ander soort of afmeting gipsplaat die wél perfect voldoet aan uw wensen. Daarnaast is het mogelijk ons uw bestelling te laten afleveren. Dit doen we tegen slechts een kleine meerprijs in regio Sneek en Leeuwarden, maar evengoed in de wijde omgeving daarbuiten. Bij levering is pinnen mogelijk!

Maak uw wensen aan ons kenbaar door contact op te nemen via het telefoonnummer 085-8885384 of via het online contactformulier. Tijdens openingstijden en zelfs daarbuiten staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of uw bestelling aan te nemen. Onze tussenhandel is hét adres voor al uw hout en plaatmateriaal!

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen