Plospan houtpellets per zakje (56 x 14kg)

Duurzaamheid is tegenwoordig steeds belangrijker. Om het milieu te waarborgen, is het dan ook van belang op een groene manier te stoken. Hiervoor zijn pelletkachels uitermate geschikt. Deze maken namelijk gebruik van pelletbrokken, welke bestaan uit zaagsel en snippers. Omdat de kachel geen gebruik maakt van fossiele brandstoffen, komen er minder tot geen schadelijke stoffen vrij. In tegenstelling tot cv-gas, houtkachels en andere warmtebronnen hebben pellets een laag asgehalte en een schone verbranding. Ze zijn CO2-neutraal, schoon, hernieuwbaar, natuurlijk en gebruiksvriendelijk!

€ 258,72 (incl. btw)
Referentie:
Pn2020
Favoriete0
Verlanglijst
Op Voorraad 2145 Items
Beschikbaarheidsdatum: 2021-04-22
Gerelateerde producten
geen product
Omschrijving

Plospan B.V. houtpellets zijn samen met ons als toeleverancier vervaardigd uit 100% naaldhout en vrij van chemische bindmiddelen. Dankzij deze zuivere samenstelling garanderen deze houtpellets een langdurige, schone en milieuvriendelijke verbranding. Plospan B.V. houtpellets voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en hebben het ENplus A1 keurmerk. Ook zijn deze houtpellets goed te gebruiken als alternatief voor houtblokken in traditionele houtkachels d.m.v. een inzetmand, en zijn ze verpakt in 100% recyclebare folie!

Plospan houtpellets worden milieuvriendelijk, en als enige in Nederland, CO2 neutraal geproduceerd van schoon onbehandeld houtresidu uit de houtverwerkende industrie en zijn bekroond met drie certificaten:

ENplus A1 NL001

Better Biomass QSC-20110181

DINplus A1 7A245

Totaalprijs is exclusief statiegeld Europallet. Bezorgen in overleg!

Productdetails
Pn2020
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Maak eerst een account aan om favoriete items op te slaan.

Inloggen

Maak eerst een account aan om verlanglijst te gebruiken.

Inloggen