Bel: 085-8885384!
Ecowatch
Een houten horloge is een origineel en duurzaam kado. U geeft echt iets unieks aan iemand waarvan de kans klein is dat hij/zij het heeft.

De Ecowatch voor iedereen

Houthandel R. de Jong vindt het belangrijk dat een horloge toegankelijk is voor iedereen. Hierdoor hebben we gekozen om een assortiment te hebben die we tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Een houten horloge is een origineel en duurzaam kado. U geeft echt iets unieks aan iemand waarvan de kans klein is dat hij/zij het heeft. Het houten horloge straalt daarnaast duurzaamheid uit. Hierom is het ook zeer geschikt als relatiegeschenk of als kerstpakket. Kortom een super mooi en duurzaam product met een bijzonder verhaal wat precies bij ons bedrijf past!

Heb je interesse in een houten horloge? U kunt deze bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@dejong-houtmaterialen.nl met vermelding van het productnummer. Na het bestellen kunt u uw bestelling afhalen na gemiddeld 2 werkdagen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Naast ecowatches hebben wij ook eco zonnebrillen in ons assortiment. Bekijk via onderstaande foto's ons up-to-date assortiment. 

Geleverd binnen 1 á 2 werkdagen!